Locatie

Centraal gelegen, op loopafstand van het Centraal Station

Hotel Fine Harmony ligt in het centrum van Amsterdam, op slechts zeven minuten lopen van het treinstation. In de directe omgeving vindt u restaurants, cafés en ook het historische centrum met zijn talloze bezienswaardigheden. Voor wie zich even wil ontspannen, is er de Hop On - Hop Off bus, met een opstapplaats vlak voor het hotel.

What's nearby?

Click on the categories below to explore the map.

  Image
  Image

  Een bruisende wijk

  Amsterdam is een kleurrijke stad met talloze boetiekjes, cafés, restaurants en markten. Op de Nieuwmarkt, op 400 meter afstand van het hotel, is er een dagelijkse markt. 's Avonds kunt u terecht in een van de vele levendige kroegjes en cafés.

  Cultuur en grachten

  Hotel Fine Harmony ligt aan de Prins Hendrikkade en kijkt uit op de Oosterdokgracht. Net achter het hotel vindt u de kleinere, pittoreske grachten. Ook de Beurs van Berlage en het Koninklijk Paleis op de Dam liggen op slechts tien minuten lopen.

  Image
  Image

  Bezienswaardigheden buiten Amsterdam

  Hotel Fine Harmony biedt dankzij zijn centrale ligging toegang tot veel bezienswaardigheden buiten Amsterdam. De bushalte naar de molens op de Zaanse Schans en Volendam ligt op slechts twintig meter van het hotel. Komt u in het voorjaar, breng dan een bezoek aan de Keukenhof voor de grootste tulpencollectie ter wereld. Neem contact op met hotel voor hulp bij het plannen van uw dagje uit.